Navigation
Wilfred en Luuk van Klink, bedrijf Klinkende Werken

Over ons

Welkom bij Klinkende Werken, uw betrouwbare partner voor dakkapellen en zonwering gevestigd in Roelofarendsveen. Wij bedienen een breed gebied, waaronder Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Leiden, Den Haag en Amsterdam.

Als familiebedrijf, geleid door Wilfred en Luuk van Klink, vader en zoon, zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Wilfred begon het bedrijf in 2015 met een focus op dakkapellen. Nu versterkt Luuk het bedrijf door zich op de zonwering te richten.

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap streven we ernaar om uw huis te voorzien van kwalitatieve oplossingen die aan al uw behoeften voldoen.

Wilfred van Klink

De drijvende kracht achter Klinkende Werken is Wilfred van Klink. Op de lagere technische school kwam Wilfred in aanraking met de bouwwereld en al snel volgde zijn eerste baantje in deze branche. Op 16-jarige leeftijd startte hij bij Heembouw in Roelofarendsveen waar hij tien jaar lang met veel plezier werkte als timmerman en veel ervaring opdeed in de creatie van bedrijfsruimten, kantoren en woningen. Na een korte periode als meewerkend uitvoerder bij Niersman in Voorschoten, startte Wilfred met twee partners BJK Dakkapellen. Ook was hij eigenaar van Hepro, een bedrijf dat kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien en voordeuren produceert en levert.

Luuk van Klink 

Maak kennis met Luuk van Klink (zoon van Wilfred).
Vroeger stond Luuk elke schoolvakantie in de werkplaats of op het dak als ondersteuning. Momenteel draait Luuk volledig mee in het bedrijf, waarbij hij ook zijn eigen toevoeging brengt. Zijn passie ligt namelijk in de zonwering en zodoende heeft hij zich hierin ook gespecialiseerd. Met zijn frisse blik en toewijding brengt Luuk nieuwe energie in het bedrijf, terwijl hij zijn expertise in zonwering aanwendt om klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen en uitstekende service.

Onze partners

  Rijnland Kozijnen
  M. de Keizer
  StarKozijn
  Akerboombouw
  BOL bouwbedrijf
  Brug bouwbedrijf
  Belisol