Navigation
Zonneschermen van Klinkende Werken uit Roelofarendsveen

De knikarm-
schermen van Klinkende Werken

Wilt u 's zomers meer schaduw in uw tuin? Een knikarmscherm biedt de mogelijkheid om heerlijk in de schaduw te zitten wanneer het in de zon te warm wordt. Daarnaast zorgt hij ervoor dat er minder zon de huiskamer in komt, waardoor het in huis ook koeler blijft. 

 

Neem contact op

Wat zijn knikarmschermen van Klinkende Werken?

Knikarmschermen zijn zonneschermen met flexibele, horizontale armen die uitgeschoven kunnen worden om schaduw te creëren zonder verticale steunpalen. Ze zijn ideaal voor terrassen en ramen, bieden bescherming tegen zonlicht en behouden toch een ruimtelijk gevoel.

Wanneer u kiest voor een knikarmscherm kunt u deze op verschillende manieren samenstellen. Hieronder hebben wij alle verschillende mogelijkheden per onderdeel voor u beschreven. Heeft u na het lezen nog vragen, deze kunt u altijd stellen door even te bellen of een mail te sturen. 

De motor

In al onze knikarmschermen zit standaard een Somfy Sunea IO stekker. Deze is speciaal door Somfy ontwikkeld met meer dan genoeg kracht om een knikarmscherm of uitvalscherm in en uit te sturen.

De Somfy Sunea IO heeft de mogelijkheid om gekoppeld te worden met een zonnesensor en windsensor. Met de zonnesensor zal het scherm uitgestuurd worden zodra deze genoeg zon detecteert. De windsensor stuur het scherm in wanneer deze te veel wind detecteert. Wilt u dat het scherm geen gebruik maakt van de sensoren, bijvoorbeeld in de winter? Dan kunt u deze gemakkelijk via de afstandsbediening uitzetten.

Naast de sensoren is het met deze motor ook mogelijk om uit te breiden naar telefoonbesturing door middel van een Tahoma box. Deze box maakt verbinding tussen de telefoon en het scherm mogelijk.

Het doek

Net als bij de uitvalschermen hebben wij ook bij de knikarmschermen een uitgebreide keuze aan doeken. Met onze 72 verschillende soorten standaard doeken zit er altijd een perfecte keuze voor u bij.

In de fabriek wordt bij alle doeken een impregneer laag aangebracht, zodat het doek enig sinds beschermd is wanneer deze per ongeluk blootgesteld wordt aan regen. Let wel op dat dit het doek niet geheel zal beschermen en u het beste bij regen het scherm ingestuurd kunt houden. 

De armen

Het knikarmscherm wordt naar buiten geduwd door de armen, zodra de motor het doek begint af te rollen.

Standaard wordt het scherm met twee armen geleverd, maar zodra u boven de 6.000 mm breed gaat worden dit er 3. Boven de 7.500 mm breed worden het 4 armen en boven de 12.500 mm breed worden het 6 armen. 

De armen worden net als de kast geleverd in twee standaard kleuren Wit RAL 9016 en Crème-Wit RAL 9016. Daarnaast is de kleur Black Metallic Structuur tegen een kleine meerprijs verkrijgbaar. Mocht u een andere kleur willen, deze zijn ook te verkrijgen tegen meerprijs.

De kast

Tot slot hebben we de kast van het knikarmscherm. Hierin ligt het doek veilig en droog opgeborgen wanneer het scherm niet uitgestuurd is. 

De kast heeft de standaard kleuren Verkeerswit RAL 9016 en Crème-Wit RAL 9001. Andere kleuren zijn ook mogelijk tegen een meerprijs, welke afhankelijk is van de grootte van uw scherm.

De minimale afmeting voor een knikarmscherm is 2.500 mm breed, met een uitval van minimaal 2.000 mm. Daarnaast hebben onze knikarmschermen een maximale breedte van maar liefst 13.500 mm. De maximale uitval van onze schermen is 3.500 mm. Wordt het scherm echter breder dan 5.500 mm, dan wordt de maximale uitval 3.000 mm in plaats van 3.500 mm.

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar onze vaardigheden? Hier zijn enkele voorbeelden van projecten die we bij Klinkende Werken hebben afgerond. Dit geeft u een idee van wat we kunnen realiseren.

Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt. Van Zonwering tot een Dakopbouw en Dakkapellen, we laten ons werk voor zichzelf spreken.

 

Bekijk alle projecten