Navigation

Onze projecten

Klinkende Werken heeft in de afgelopen jaren een hoop mooie projecten mogen realiseren. Hieronder hebben wij een paar van deze projecten uitgelicht. Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt.

Dakkapellen Café Punt

7 Dakkapellen voor Café Punt

Op 2 September 2022 hebben wij voor Brug Bouwbedrijf, 7 dakkapellen mogen plaatsen. Op de foto hierboven staan 5 van de 7 dakkapellen afgebeeld welke momenteel op het dak van Café Punt op de lange weg in Roelofarendsveen staan.


Screens Glanswier Roelofarendsveen

Screens Glanswier Roelofarendsveen

In december 2023 hebben wij bij 3 verschillende appartementen 8 screens met een Somfy motor mogen ophangen. Momenteel genieten de bewoners van een comfortabele temperatuur en meer privacy in hun nieuwe appartement.


 

Dakkapel M. de Keizer

Dakkapel met dakterras

Een Dakkapel welke ook toegang biedt tot het dakterras, is dat mogelijk? Voor M. de Keizer uit Hillegom hebben dit prachtige dakkapel ontworpen. Dankzij het dakkapel was er ruimte voor een extra slaapkamer en werkruimte. Daarnaast biedt de dubbele deur in het midden toegang tot het dakterras, waar na een lange dag ook nog even van de zon genoten kan worden.

Nokverhoging Rijnland kozijnen

Nokverhoging

Wanneer een dakkapel niet genoeg ruimte biedt is een nokverhoging misschien een beter alternatief. Deze nokverhoging Hebben wij voor Rijnlandkozijnen ingemeten, in de werkplaats gebouwd en tot slot bij de klant op het dak gezet.  

xxl dakkapel Belisol

Dakkapel xxl 

Wanneer een standaard dakkapel niet genoeg ruimte biedt kunnen we altijd nog voor een extra breed dakkapel kiezen.
Dit enorme dakkapel hebben wij voor Belisol Leiden mogen plaatsen in de Merenwijk in Leiden. 

Solar Rolluiken Roelofarendsveen

Solar Rolluik Roelofarendsveen

In Maart 2024 hebben wij deze prachtige Brel solar rolluiken mogen monteren op een bestaand dakkapel op de Robijn in Roelofarendsveen. Waarbij de klanten momenteel kunnen genieten van een donkere koelere slaapkamer in de zomer. Daarnaast besparen ze wat meer warmte en dus ook wat meer energie in de winter.

Maatwerk dakkapellen

Maatwerk dakkapellen

Een speciale dakkapel op maat, is dat ook mogelijk?
Het eindresultaat op deze vraag ziet u hierboven staan.
Een zinken dakkapel met een prachtig ontwerp, in dezelfde stijl als de twee kapelletjes die op dat moment al op het dak stonden.