Navigation
Serre zonnescherm van Klinkende Werken uit Roelofarendsveen

De Veranda zonwering van Klinkende Werken

Heeft u thuis een Serre en merkt u dat het 'S zomers toch erg warm wordt binnen. Of heeft u thuis misschien een frame voor een overkapping laten bouwen en bent u nog opzoek naar een scherm die hierop gemonteerd kan worden?
Onze pergola schermen kunnen de juiste uitkomst bieden en zorgen voor verkoeling en schaduw in en buiten uw huis.

Neem contact op

Wat is veranda zonwering van Klinkende Werken?

Een veranda zonwering of pergola is een zonnescherm met geleiders waardoor het doek naar beneden gebracht wordt. Deze schermen zijn hierdoor ideaal voor serres en overkappingen. Onze veranda zonwering bestaat uit verschillende onderdelen met verschillende opties en mogelijkheden. Hieronder beschrijven we de motor, het doek, de kast en de geleiders en met al hun eigenschappen en mogelijkheden. Mocht u hierna nog vragen hebben, of benieuwd zijn wat dit scherm voor u kost? Neem gerust contact op met Klinkende Werken

De motor 

In dit scherm zit standaard de Somfy Sunilus IO motor. Deze motor heeft naast het aansturen van uw scherm de mogelijkheid om op verschillende manieren uitgebreid te worden. Zo kunt u uitbreiden naar een telefoonbediening, zodat u ook buiten huis het scherm naar boven en beneden kunt sturen. Daarnaast kunt u tijden instellen waarop het scherm in en uitgestuurd wordt.

Naast een telefoonbediening kan dit scherm ook gekoppeld worden met een zonnesensor en een windsensor. De zonnesensor detecteert hoeveel zonlicht er op de serre komt en wanneer de zon fel is zal deze het scherm naar beneden sturen. Een windsensor doet juist het tegenovergestelde en stuurt het scherm weer naar binnen zodra het hard waait. 

De kast

Hierin ligt het doek netjes opgerold wanneer het scherm niet wordt gebruikt.
Bij Klinkende Werken kunt u de kast van uw scherm nu in elke bestaande RAL kleur krijgen, zonder dat hier een meerprijs voor gerekend wordt. Op deze manier kunt u uw veranda zonwering geheel naar eigen smaak samenstellen. 

Het doek

Bent u opzoek een doek dat perfect bij u past? Met onze 72 verschillende soorten doeken hebben wij altijd de perfecte keuze voor u.

Aan het doek zit net als bij onze screens een rits, welke zich vast ritst in de geleider. Dit zorgt ervoor dat het doek altijd goed vast zit in de geleider en een stuk minder last heeft van de wind. 

Verder zit er ook een impregneer laag op het doek, welke ervoor zorgt dat het doek enig sinds beschermt is in de regen. Het is echter niet zo dat het doek waterdicht is, om schade aan uw doek te voorkomen raden wij u daarom ook altijd aan om met regen uw scherm zo snel mogelijk in te sturen. Mocht het later op de dag weer droog zijn, dan kunt u uw scherm weer uitsturen om het doek te laten drogen. 

De geleiders

Het doek van onze verandazonwering loopt door de geleider naar beneden. 

De geleiders zitten vast aan pootjes die op hun beurt weer vastgemaakt zijn aan de serre of overkapping, zoals op de foto hiernaast is afgebeeld. 

In de geleiders zit ook weer een rits waarin het doek zich in vast zet, zodat het nooit uit de geleiders kan komen. Daarnaast zorgt de rits ervoor dat het doek een stuk minder klappert wanneer het waait. 
De geleiders worden standaard in dezelfde kleur geleverd als de kast, mocht u deze in een andere kleur willen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar onze vaardigheden? Hier zijn enkele voorbeelden van projecten die we bij Klinkende Werken hebben afgerond. Dit geeft u een idee van wat we kunnen realiseren. Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt. Van Zonwering tot een Dakopbouw en Dakkapellen, we laten ons werk voor zichzelf spreken.

 

Bekijk alle projecten