Navigation
Zonneschermen van Klinkende Werken uit Roelofarendsveen

De uitvalschermen van Klinkende Werken

Bent u opzoek naar zonwering voor uw raam of balkon, waarbij u wel de mogelijkheid behoudt om door het raam naar binnen en buiten te kijken? Dan kan een uitvalscherm een ideale uitkomst bieden.

Het doek van een uitvalscherm houdt al het zonlicht tegen, hierdoor heeft u een stuk minder last schitteringen en de warmte in huis.

Doordat een uitvalscherm naar buiten valt biedt het naast schaduw ook de mogelijkheid om eronder te zitten. Om deze reden wordt dit zonwering type ook vaak gekozen bij een balkon. 

Heeft u erg brede ramen? Ook dan is een uitvalscherm misschien wel ideaal voor u aangezien wij deze kunnen leveren met een breedte van maximaal 10 meter!

 

 

Neem contact op

Wat zijn uitvalschermen van Klinkende Werken?

Bij het samenstellen van uw uitvalscherm zijn er verschillende mogelijkheden. zo kunt u de kast in verschillende vormen krijgen, zijn er verschillende soorten armen beschikbaar en kunt u natuurlijk uit een breed assortiment aan doeken kiezen. Hieronder staan alle verschillende onderdelen van een uitvalscherm apart beschreven. Daarnaast hebben we alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. 

De motor

het uitvalscherm bieden wij standaard de Somfy Sunea IO aan. Dit is een van de meest gebruikelijke en betrouwbare motoren voor zonwering producten en wordt bijvoorbeeld ook in knikarmschermen gebruikt.

De Somfy Sunea IO biedt verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uit te breiden naar telefoonbediening waarbij u naast het bedienen met uw telefoon ook tijden kunt instellen voor het openen en zakken van het scherm. De motor kan gekoppeld worden met een zonnesensor of windsensor. Hierdoor zal het scherm omlaag gaan zodra er genoeg zon gedetecteerd wordt. Hetzelfde geld voor de windsensor, deze stuurt het scherm in zodra het hard waait. 

Het doek

Met 72 verschillende soorten standaard doeken zit er altijd een goede keuze voor u tussen. Bent u echter opzoek naar een doek met bedrukking voor uw bedrijf, ook dit is mogelijk. 

Anders als bij een screen is het doek bij een uitvalscherm volledig gesloten, waardoor alle zon die op het doek komt te staan tegengehouden wordt.

Mocht uw uitvalscherm nog openstaan wanneer het regent zorg dan dat u deze zo snel mogelijk instuurt. Vervolgens kunt u het scherm het beste weer uitsturen zodra het gestopt is met regenen, zodat het doek weer kan drogen. Op het doek zit een impregneer laag, deze zorgt ervoor dat de schade aan uw doek beperkt blijft wanneer deze onverhoopt bloot gesteld wordt aan regen. 

 

De kast

Wanneer het screen niet is uitgestuurd, zit het doek netjes opgerold in de kast. De kast is verkijgbaar in twee vormen, de ronde en de vierkante kast (zie de foto's hiernaast). 

De ronde kast is verkrijgbaar in een maximale breedte van 10.000 mm. De vierkante heeft een maximale breedte van 4.600 mm. Let op, wanneer u boven de 4.000 mm breedte gaat, wordt er een derde arm tussen de bestaande twee geplaatst. 

De kast wordt standaard geleverd in de kleur Crème-wit RAL 9001. Wanneer u deze in een andere kleur wilt is dit mogelijk. Hier hangt echter wel een meerprijs aan.  

De armen

Deze zitten aan de zijkant van het uitvalscherm en zorgen ervoor dat het doek naar buiten komt, wanneer het scherm wordt uitgestuurd. 

Standaard worden de armen van een uitvalscherm geleverd met een windvaste roestvrij stalen veer, zoals hiernaast afgebeeld. Verder bieden wij naast de standaard armen ook stormvaste armen aan. Deze kunnen meer wind hebben en worden vooral gebruikt op grotere hoogtes bijvoorbeeld bij een flat. 

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar onze vaardigheden? Hier zijn enkele voorbeelden van projecten die we bij Klinkende Werken hebben afgerond. Dit geeft u een idee van wat we kunnen realiseren. Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt. Van Zonwering tot een Dakopbouw en Dakkapellen, we laten ons werk voor zichzelf spreken.

 

Bekijk alle projecten