Navigation
Binnen zonwering Klinkende Werken uit Roelofarendsveen

Binnenzonwering van Klinkende Werken

Verwelkom de frisse bries en het warme zonlicht in uw huis, zonder u zorgen te maken over ongenode gasten. Ontdek onze uitgebreide collectie op maat gemaakte insectenhorren en hordeuren, ontworpen om een naadloze combinatie van stijl en functionaliteit te bieden. Onze hoogwaardige producten zijn niet alleen een statement van moderne esthetiek, maar ook een essentiële toevoeging aan elk huis, waarbij ze zorgen voor een ongehinderde luchtstroom en bescherming tegen insectenbeten. Ervaar de duurzame elegantie en betrouwbare prestaties van onze horren, waardoor uw huis een oase van comfort en rust wordt, vrij van insectenplagen.

 

Neem contact op

Wat zijn de binnenzonweringen bij Klinkende Werken?

Klinkende Werken biedt verschillende soorten binnen zonwering en raamdecoratie aan. Al onze producten zitten in een aluminium frame die door middel van magneet strips op uw kozijn bevestigt worden. Op deze manier hoeft er niet geschroefd te worden en kunt u het product gemakkelijk van het raam verwijderen mocht u dat willen. Heeft u houten kozijnen en wilt u liever dat de producten op uw kozijn geschroefd worden? Bij een aantal van onze producten is ook dit mogelijk. Hieronder hebben wij alle verschillende producten voor u beschreven. 

Naast de verschillende producten bieden we ook verschillende doeken aan. Zo is het bij de Plissé gordijnen en bij de Day 'n Night mogelijk om doeken te bestellen die enkel voor decoratie zijn, maar ook hebben we niet doorschijnende doeken, zodat mensen niet naar binnen kunnen kijken. Als laatste bieden we verduisterende doeken aan, welke tot 90% van het licht tegen houdt. 

Plissé gordijnen

Aller eerst hebben we de plissé gordijnen in frame. Deze ziet u boven in de pagina op de foto en kunnen op verschillende manieren naar boven of naar beneden geschoven worden. De minimale breedte en hoogte voor dit product is 250 mm. Verder is de maximale breedte 2.000 mm en de maximale hoogte 2.400 mm.
Dit product kan zowel gemonteerd worden met magneet strips als met schroeven.

Day 'n Night

De Day 'n Night is vrijwel hetzelfde als de standaard Plissé gordijnen. 
Het enigste verschil is dat deze bestaat uit twee doeken met een tussengeleider, waardoor u keuze heeft uit meerdere doeken en dit product dus ook voor meerdere functies kunt gebruiken. 
De minimale afmetingen voor dit product zijn 250 mm in hoogte en breedte. De maximale breedte voor dit product is 1.400 mm en de maximale hoogte voor dit product is 2.000 mm. 
Ook voor dit product geldt dat het zowel met magneet strips als met schroeven gemonteerd kan worden. 

Lamella

Dit product bestaat uit allemaal losse lamellen gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Doordat het product volledig gemaakt is van aluminium is het ook geschikt voor vochtigere ruimtes en kunt u dit product dus ook prima in bijvoorbeeld uw badkamer ophangen. 

Het product is alleen te monteren met magneet strips, het vastschroeven is verder dan ook geen mogelijkheid bij de Lamella

Dit product kent verder alleen een maximale breedte van 1.200 mm.
De lamellen zijn in een breedte van 30 mm en 40 mm verkrijgbaar. 
Zowel het frame als de lamellen van dit product kunnen in verschillende kleuren besteld worden.

Latende

Tot Slot bieden we bij Klinkende Werken de latende aan. dit is een aluminium jaloezie, waarbij zowel het frame als de lamellen zelf in verschillende kleuren besteld kan worden.
De minimale breedte en hoogte zijn 275 mm. De Maximale breedte is 1.600 mm en de maximale hoogte is 2.000 mm. 
Dit product is enkel met magneet strips te bestellen en kan dus niet gemonteerd worden door middel van schroeven. 

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar onze vaardigheden? Hier zijn enkele voorbeelden van projecten die we bij Klinkende Werken hebben afgerond. Dit geeft u een idee van wat we kunnen realiseren. Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt. Van Zonwering tot een Dakopbouw en Dakkapellen, we laten ons werk voor zichzelf spreken.

 

Bekijk alle projecten