Navigation
Rolluiken van Klinkende Werken uit Roelofarendsveen

De rolluiken van Klinkende Werken

Rolluiken zijn de favoriete keuze als zonwering voor slaapkamers. Dankzij de goed afsluitende lamellen dringt er geen licht naar binnen, waardoor u heerlijk in het donker kunt slapen. Wilt u toch wat frisse lucht en een beetje licht binnenlaten? Geen probleem! Rolluiken kunnen ook op de ventilatiestand worden gezet.

De isolatie in de lamellen zorgt ervoor dat uw kamer in de zomer lekker koel blijft en in de winter de warmte beter wordt vastgehouden. Kortom, rolluiken bieden het hele jaar door comfort en gemak voor uw slaapkamer.

Ontdek nu onze hoogwaardige rolluiken en geniet van een optimale nachtrust!

 

Neem contact op

Wat zijn rolluiken bij Klinkende Werken?

Leer alles over de verschillende onderdelen van een rolluik voordat u besluit om er een aan te schaffen bij Klinkende Werken. Van de motor tot het pantser, de geleiders en de kast, we hebben elk onderdeel zorgvuldig beschreven, zodat u volledig geïnformeerd bent over wat u kunt verwachten. Vertrouw op onze gedetailleerde informatie en hoogwaardige producten voor een naadloze ervaring bij het kiezen van uw nieuwe rolluiken.

 

 

De motor

Onze rolluiken worden met verschillende motoren uitgevoerd, zodat u altijd kunt kiezen wat het beste bij u past. Hieronder hebben we de drie beste en meest populaire motoren beschreven.
De Simu Basic motor, de Somfy RS100 IO motor, en de Brel solar motor

De simu Basic motor
Deze motor is onderdeel van de onze basic lijn, dit betekend dat er minder mogelijkheden zijn voor deze motor. 

De Somfy RS100 IO
De Somfy RS100 IO motor is de meest bekende en betrouwbare en stille motor voor in uw rolluik.

Brel solar motor
De Brel Solar motor de perfecte motor voor in uw rolluik. Deze motor wordt geleverd met een zonnepaneel geassembleerd op de kast. Daarnaast zit de accu in de motor geïntrigeerd, zodat er geen elektronica worden blootgesteld.

Mocht u naar een andere motor opzoek zijn, dan kunt u hier altijd naar vragen.

Het pantser

Het pantser zijn alle lamellen samen. De lamellen worden gemaakt van aluminium met aan de binnenkant een isolerende foam. Hierdoor kunt u in de zomer een groot deel van de warmte buiten houden en ’s avonds in een koelere kamer slapen.

Hetzelfde geldt voor de winter, waarbij het isolerende pantser ervoor zorgt dat er minder warmte uit de kamer kan ontsnappen.

Het pantser is in meer dan 15 verschillende kleuren te verkrijgen.          

De kast

Het pantser rolt zich op in de kast van het rolluik. De kast kan zowel in een afgeronde als afgeschuinde versie gekozen worden.

De kast is in 4 verschillende groottes uitgevoerd, afhankelijk de lengte van het rolluik. Daarnaast is er ook een ruime keuze in kleuren. 
Wilt u meer weten?
Hieronder kunt u een PDF bestand downloaden met alle specificaties.

Bekijk PDF

De geleiders

De geleiders worden bij ons standaard uitgevoerd met een borstel aan de binnenkant, in plaats van een rubberen strip. De borstel laat namelijk minder licht door dan een met rubber uitgevoerde geleider. Daarnaast zal het rolluik ook veel minder geluid maken, doordat het niet tussen de geleiders kan klapperen.

De geleiders worden automatisch in dezelfde kleur als de kast uitgevoerd.

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar onze vaardigheden? Hier zijn enkele voorbeelden van projecten die we bij Klinkende Werken hebben afgerond. Dit geeft u een idee van wat we kunnen realiseren. Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt. Van Zonwering tot een Dakopbouw en Dakkapellen, we laten ons werk voor zichzelf spreken.

 

Bekijk alle projecten