Navigation
Zonneschermen van Klinkende Werken uit Roelofarendsveen

Onze screens

Wilt u graag de zon en warmte buiten houden, maar nog wel naar buiten kunnen kijken?

Dan is een screen het ideale zonwering product voor u.

Het doek van een screen kaatst een groot deel van de warmte en het licht af, waardoor u kamer koeler blijft. Daarnaast is het doek zo geweven dat naar buiten kijken wel mogelijk is, terwijl van naar binnen kijken niet mogelijk is. Zo heeft u met een screen ook nog wat meer privacy in huis.

 

Neem contact op

Wat zijn screens van Klinkende Werken?

Wilt u nog wat meer informatie over de verschillende eigenschappen en mogelijkheden voor uw screen? Hieronder leggen we u alle verschillen en mogelijkheden per onderdeel uit. we beginnen met de motor, en vervolgens leggen we wat uit over het doek met de onderlijst, de kast en als laatste komen de geleiders. 

 

 

 

De motor

Onze rolluiken worden met verschillende motoren uitgevoerd, zodat u altijd kunt kiezen wat het beste bij u past. Hieronder hebben we de drie beste en meest populaire motoren beschreven.

De simu Basic motor
Deze motor is onderdeel van de onze basic lijn, dit betekend dat er minder mogelijkheden zijn voor deze motor. 

De Somfy RS100 IO
De Somfy RS100 IO motor is de meest bekende en betrouwbare en stille motor voor in uw rolluik.

Brel solar motor
De Brel Solar motor de perfecte motor voor in uw rolluik. Deze motor wordt geleverd met een zonnepaneel geassembleerd op de kast. Daarnaast zit de accu in de motor geïntrigeerd, zodat er geen elektronica worden blootgesteld.

Mocht u naar een andere motor opzoek zijn, dan kunt u hier altijd naar vragen.

Het doek en de onderlijst

Wanneer u een screen koopt wilt u deze natuurlijk zo veel mogelijk naar eigen wens samenstellen. Daarom bieden wij standaard een groot assortiment doeken aan.

We hebben keuze uit 96 verschillende kleuren Serge 600 5% doeken.
Daarnaast bieden we 18 verschillende kleuren Serge 1% doeken aan tegen een kleine meerprijs.

Het verschil tussen de bovenstaande doeken is hoe dicht het doek op elkaar geweven is. Zo laten de Serge 600 5% doeken, 5% licht door en laten de Serge 1% doeken maar 1% licht door.

Bij alle serge doeken is het zo dat u wel door het doek naar buiten kunt kijken, terwijl van buiten naar binnen kijken niet mogelijk is. Houdt er wel rekening mee dat het zicht bij de 1% doeken iets minder is dan bij de 5% doeken.

Wanneer het doek hoger dan 2500 mm wordt, komt er een lasnaad in het doek. deze is op de afbeelding hiernaast te zien.

Onder al onze doeken hangt standaard een verzwaarde onderlijst, wat ervoor zorgt dat het doek niet in de geleiders blijft hangen, maar altijd zakt zodra het naar beneden gestuurd wordt.

De kast

Het doek ligt opgerold in de kast wanneer het screen omhoog gestuurd is. De grootte van de kast is altijd 90 mm (in breedte en hoogte) ongeacht de lengte van het doek.

Deze kleine kastmaat zorgt ervoor dat het screen nauwelijks opvalt wanneer het voor uw raam hang.

De kast is zowel vierkant als afgeschuind en afgerond in 7 standaard kleuren te verkrijgen.

 

De standaard kleuren zijn als volgt:

  • Verkeers Wit RAL 9016
  • Zuiver Wit RAL 9010 (mat)
  • Crème-Wit RAL 9001 
  • Antracietgrijs RAL 7016 
  • Zwartgrijs RAL 7021 
  • Gitzwart RAL 9005 
  • Black Metallic Structuur

De geleiders

Onze screens worden standaard geleverd met een rits in de geleider. Dit houdt in dat het doek van het screen zich vast ritst in de geleider, waardoor het doek mooi strak komt te staan en niet gaat klapperen in de wind. Daarnaast leveren wij onze geleiders met afdeklijst die ervoor zorgt dat u geen schroefjes of afdekdopjes meer ziet. De kleuren voor de geleiders zullen hetzelfde zijn als bij de kast. Mocht u dit liever afwijkend hebben, dan is dit mogelijk op aanvraag. 

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar onze vaardigheden? Hier zijn enkele voorbeelden van projecten die we bij Klinkende Werken hebben afgerond. Dit geeft u een idee van wat we kunnen realiseren. Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt. Van Zonwering tot een Dakopbouw en Dakkapellen, we laten ons werk voor zichzelf spreken.

 

Bekijk alle projecten