Navigation
Hordeur van Klinkende Werken op de Smaragd Roelofarendsveen

Insectenhorren en hordeuren

Gezoem horen en geprikt worden tijdens het slapen. Vliegen en andere insecten die het huis binnen dringen, we hebben er 's zomers allemaal wel eens last van. Gelukkig kunt u dit voorkomen door bijvoorbeeld een hordeur of inklemhorren te laten plaatsen.
Wilt u eerst wat meer informatie over horren en hordeuren lees dan de pagina hieronder. 
Liever iemand spreken voor persoonlijk advies? 

 

Neem contact op

Wat zijn Insectenhorren van Klinkende Werken?

Bij Klinkende Werken bieden wij een ruim assortiment aan insectenhorren en hordeuren aan voor uw kunststof, Aluminium of houten kozijn.
Hieronder hebben we alle verschillende soorten horren en hordeuren beschreven.

Onze soorten insectenhorren

Inklemhorren

Inklemhorren

Deze hor kunt u tussen het draaideel en het kozijn zelf zetten. Hij zit vast met stalen veerklemmen, dus er komen geen schroeven of andere bevestigingsmaterialen aan te pas.
Ook kunt u de hor er op elk gewenst moment uithalen. Op deze manier blijft de ramen zemen altijd mogelijk en zou u de hor 's winters op kunnen bergen voor extra lang behoudt.

Veerstifthorren

Veerstifthorren

Heeft u een houten kozijn met te weinig ruimte voor een inklemhor? Dan is de veerstifthor de ideale keuze voor u. Door 4 ondiepe gaatjes te boren in uw kozijn maken we ruimte waar de pennetjes van de veerstifthor zich in vast kunnen klemmen. Op deze manier kunt u toch genieten van een hor in u raam die u op elk gewenst moment kunt verwijderen. 

Rolhorren

Rolhorren

Bent u opzoek naar een hor voor uw dakraam? Een rolhor is de meest gebruikte en praktische hor voor dakramen. Het gaas rolt zich op in een gesloten cassette met daaraan twee aluminium geleiders.
Hij kan zowel op als in de dag van de betimmering rondom uw dakraam gemonteerd worden en wordt bevestigd door middel van schroeven. 

Onze soorten hordeuren

Plissé hordeuren:

Plissé hordeuren

Bij Klinkende Werken bieden wij twee soorten hordeuren aan, afhankelijk van waar u naar opzoek bent. We bieden de Splendid Plissé hordeur en de Plisséfit hordeur aan. Beide heeft zijn eigen voordelen. Meer willen weten? Vraag Luuk!

Vaste draaihordeuren:

Vaste draaihordeur

Net zoals uw huisdeur naar binnen of naar buiten draait, doet deze hordeur dat ook. U kunt naar eigen wens bepalen hoe groot het bovenste en hoe groot het onderste gedeelte van het gaas is. Ook is het mogelijk om een schopplaat te bestellen bij deze deur. 

Schuifhordeur

Schuifhordeur

Als laatste optie bieden wij de schuifhordeur aan. Deze bestaat net als de vaste draaihordeur uit een massief paneel met daarboven en daaronder horrengaas. Deze hordeur vouwt zichzelf dan ook niet op in een cassette zoals bij een plissé hordeur, maar schuift in zijn geheel opzij. 

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar onze vaardigheden? Hier zijn enkele voorbeelden van projecten die we bij Klinkende Werken hebben afgerond. Dit geeft u een idee van wat we kunnen realiseren. Neem een kijkje en ontdek hoe we met onze creativiteit en vakmanschap diverse projecten hebben aangepakt. Van Zonwering tot een Dakopbouw en Dakkapellen, we laten ons werk voor zichzelf spreken.

 

Bekijk alle projecten